Golfbaan "Añoreta Golf" - Costa del Sol

Op 30 kilometer van Villa El Ancla is de 18-holes golfbaan "Añoreta Golf" in Rincon de la Victoria aan de Costa del Sol gelegen. Añoreta Golf biedt een uitstekende uitdaging voor golfers van alle niveaus. De gevarieerde en aangenaam golvende greens zijn omringd door bomen en water en benadrukken de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Veel van de holes zijn spectaculair, met name hole 7 met zijn adembenemende uitzicht op zee. Op Añoreta Golf speelt u elke dag van het jaar golf in het heerlijke klimaat van de Costa del Sol.

18 holes & driving range

Añoreta Golf heeft 18 holes, putting-zone en een driving range. Er zijn buggy's beschikbaar. Deze zeer mooie golfbaan is ook ontworpen door José María Cañizares, een beroemde Spaanse golfprofessional en heeft een bijzonder sfeervol clubgebouw met een restaurant. Hole 7 heeft een adembenemend uitzicht op de zee.

Handicap Añoreta Golf

Voor mannen en vrouwen maximaal 36.

Kosten Añoreta Golf

  • Per persoon voor 18 holes € 56,-
  • Per persoon voor 9 holes € 30,-
  • Er zijn speciale aanbiedingen., zoals 2 greenfees en buggie 18 holes voor € 90,-.

Golf-lessen Añoreta Golf

Privé golflessen zijn mogelijk op Añoreta Golf. De kosten voor niet leden zijn € 20,- per half uur en € 35,- per uur.

Website Añoreta Golf

U kunt de website van Añoreta Golf vinden op: www.anoretagolf.es

Verfrissing volop na rondje golf

Neem na een rondje golf een verfrissende duik in het het heldere blauwe water op één van de vele uitnodigende stranden rondom de golfbaan of in het privé zwembad van Villa El Ancla. En geniet daarna van een drankje in één van de vele open lucht barretjes aan het strand of in de villa.